The Test: Fun for Friends!

The Test: Fun for Friends!1.0.3

Deze download is niet langer beschikbaar. Reden kan zijn dat het programma niet langer beschikbaar is, er een veiligheidprobleem gedetecteerd werd of omwille van een andere oorzaak.

U kunt deze alternatieven te downloaden:

Hoe goed ken jij je vrienden eigenlijk?

The Test: Fun for Friends! is een luchtig spel waarin jij en je vrienden de kennis over elkaar testen. Ook is het mogelijk nieuwe mensen te ontmoeten en met ze te kletsen of zelfs te flirten terwijl je aan het spelen bent.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Leuk concept
  • Eenvoudig te spelen
  • Chat-functie
  • Leuke manier om nieuwe mensen te ontmoeten

TEGEN

  • Vragen worden te vaak herhaald
  • Veel wachten
  • Slechts twee vragen per ronde

Gemiddeld
6

The Test: Fun for Friends! is een luchtig spel waarin jij en je vrienden de kennis over elkaar testen. Ook is het mogelijk nieuwe mensen te ontmoeten en met ze te kletsen of zelfs te flirten terwijl je aan het spelen bent.

Vriendschapstest

In The Test krijg je vragen voorgeschoteld die gebaseerd zijn op echte of hypothetische situaties. Je vrienden moeten raden wat jij hebt geantwoord, en jij probeert vervolgens hun antwoorden te raden. Je uiteindelijke score geeft weer hoe goed jullie elkaar kennen.

Je speelt The Test met Facebook-vrienden of willekeurige personen. Het spel heeft ook een Tinder-achtige like/dislike functie waarbij je mensen beoordeeld op hoe aantrekkelijk je ze vindt. Val je ook bij hen in de smaak, dan kunnen jullie samen de test maken.

Test, test...

The Test: Fun for Friends! is eenvoudig te spelen. Als je het spel voor het eerst opstart is er ook een tutorial, mocht je er niet uitkomen. Nodig een vriend uit via Facebook (je hebt overigens geen Facebook-account nodig om te kunnen spelen), e-mail of Twitter. Zodra zij de app ook hebben, beantwoord je twee meerkeuzevragen. Vervolgens raad je vriend(in) je antwoorden en daarna is het jouw beurt om te kijken of je hun antwoord weet.

Het spelen tegen onbekenden gaat op eenzelfde manier, alleen moet je hier wachten tot de app een tegenstander voor je gevonden heeft. In dat geval krijg je een pushbericht en kan het spel beginnen.

Geslaagd of niet?

The Test: Fun for Friends! is aanvankelijk best leuk, maar de nieuwigheid is er snel af. Er zijn veel dezelfde vragen en je moet vaak lang wachten.

Als je je verveelt, op een lange reis bijvoorbeeld, en je wilt je vriendschappen testen of nieuwe vrienden maken, dan is The Test best leuk om te proberen.

Meeste downloads Games voor android

Beoordelingen about The Test: Fun for Friends!

Promotie×